speelboerderij buitenbeestSpeelboerderij Het Buitenbeest organiseert de hele zomervakantie leuke activiteiten voor de kinderen. Zo kun je meedoen aan de gezellige zomeravonden op de boerderij! De zomeravond op vrijdag 15 juli heeft als thema: ‘Wie is de rat?’.

Ben jij een spelletjesfanaat en een teamspeler? Kom dan op vrijdagavond 15 juli, van 19.00 tot 21.00 uur, op zoek naar jou naar het Buitenbeest! Als groep ga je aan de slag met verschillende opdrachten: van breinbrekers voor de slimmeriken tot adrenaline opdrachten voor de waaghalzen. Lukt het om de opdracht goed uit te voeren zonder dat ‘de rat’ de opdracht verstoort, dan scoor je punten.

Alleen door goed samen te werken en op te letten ontdek je wie de rat is. Raad jouw team ‘Wie is de rat?’, dan scoor je 100 bonus punten. Het team met de meeste punten wint een leuke prijs! Ben je tussen de 6 en de12 jaar? Schrijf je dan snel in voor ‘Wie is de rat?’

Inschrijven

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor de zomeravonden, de entree bedraagt € 3,00 per kind, voor de kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Let op: inschrijven is verplicht! Vol = vol.

Kijk voor het inschrijfformulier op www.zoetermeer.nl/speelboerderij of haal het op bij speelboerderij Het Buitenbeest. Lever het inschrijfformulier, samen met het geldbedrag, in bij de speelboerderij en je ontvangt een toegangskaartje voor de avond.

-advertenties-

-goede doel-