hemarktDe HEMArkt opent vanaf september de deuren in het voormalige V&D-pand in de Stadshart Passage in Zoetermeer. De HEMArkt is een tijdelijke Outlet Store van de Hema. De winkel blijft in ieder geval een paar maanden open.

Klanten kunnen bij deze speciale winkels van Hema terecht voor afgeprijsde producten, waaronder kleding, hardware, bad- en bedtextiel, woonaccessoires, speelgoed en tuinartikelen. Wekelijks worden nieuwe goederen aangevoerd. De kortingen lopen op tot 70%. De opening van de tijdelijke HEMArkt in Zoetermeer is een verdere uitbreiding van het aantal HEMArkten verspreid over heel Nederland. Inmiddels zijn er HEMArkten in Vlaardingen, Delft, Den Helder, Den Haag, Dordrecht, Amsterdam Slotermeer, Tilburg, Enschede, Nijmegen, Venlo, Purmerend, Deventer en Helmond.

Leegstand

De HEMArkt is een zege voor de Stadshart Passage. De Passage heeft al tijden te kampen met leegstand, maar met het verdwijnen van V&D in 2015 werd het wel erg stil. De komst van de HEMArkt betekent een tijdelijke vermindering van de leegstand. Ondertussen blijft de eigenaar, de BV Beleggingsmaatschappij Stadscentrum Zoetermeer, zoeken naar een permanente bewoner van het oude V&D pand. Desgevraagd laat de Hema overigens weten dat de exacte openingsdatum van de HEMArkt nog niet bekend is.

-advertenties-

-goede doel-