DSC 3764Het was zondag weer genieten in het Zoetermeerse Nicolaaspark. Lekker chillen in 't Park, met leuke optredens en lekker eten en veel zomerse zon tijdens Zondag in 't Park. De tweede zondag bracht weer heel wat mensen naar het Nicolaaspark, waar de stemming er goed in zat! Naast muziek en eten is er bij Zondag in 't Park van alles te doen, zoals workshops en spelletjes voor de kinderen.

Voor wie deze zondag heeft gemist: volgende week is er weer een Zondag in ’t Park. De Zoetermeerse band Chinese Taxidriver treedt op 14.00 uur. De band speelt in de basis jazz, aangevuld met invloeden uit latin, soul, funk en fusion. Om 15.30 stapt Ed Struijlaart het podium op. Struijlaart is bekend van zijn singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Om 17.00 uur is Mik Adrian aan de beurt. Mik Adrian brengt harmonieuze catchy pop met een scheutje Queen, Steely Dan, Toto en Michael Jackson.

Tussen 13 en 17 uur kan er uiteraard naar hartenlust geknutseld worden. Maak een bellenstok bij Atelier Le Rouge of een 3D schilderij bij Wolkenvanger! Componeer en zing een lied in je beste Frans in de mobiele studio van Pardon? Chanson! 

Nog even nagenieten van afgelopen zondag: bekijk dan de foto's van Gerard van Warmerdam.

 

DSC 4004 DSC 3619
DSC 3944 DSC 3706
DSC 3689 DSC 3744

 

Foto's: Gerard van Warmerdam. 

-advertenties-

-goede doel-