matP8235409Wie wil nou niet vitaal zijn? Ook voor 65+ers is een vitaal leven belangrijk. Maar hoe blijf je nou zo vitaal mogelijk? Antwoord op deze, en nog veel meer vragen, komen zaterdag 1 oktober aan bod tijdens de Vitaal Seniorenmarkt 2016 in Winkelcentrum Meerzicht.

Om de Nationale Ouderdag 2016 te vieren wordt er op zaterdag 1 oktober 2016 in samenwerking met Palet Welzijn, Ondernemersvereniging Winkelcentrum Meerzicht en nog een groot aantal betrokkenen, van 10.00 tot 14.00 uur in Winkelcentrum Meerzicht de Vitaal Seniorenmarkt 2016 georganiseerd. Winkelcentrum Meerzicht komt vól te staan met kramen van zorgverleners en organisaties. De markt zal zich exclusief richten op 65+ers.

Waarom een seniorenmarkt?

Het doel van de Vitaal Seniorenmarkt 2016 is om bezoekers op een leuke, laagdrempelige manier te laten kennismaken met de verschillende zorgverleners en organisaties uit de wijk Meerzicht en om te laten zien hoe zij samenwerken voor de optimale zorgverlening en preventie.
De onderwerpen waarop de markt zich op richt zijn: voeding, beweging en eenzaamheid bij senioren.

Voor de Vitaal Seniorenmarkt zijn we nog op zoek naar deelnemers die zich middels een kraam op deze markt willen presenteren. De vele bezoekers kunnen op deze manier ter plekke persoonlijk kennismaken met uw praktijk of organisatie.

Deelnemen aan de Vitaal Seniorenmarkt 2016?

Wil je deelnemen aan de Vitaal Senirorenmarkt? Dan dien je je voor 1 september per e-mail aan te melden bij Winkelcentrum Meerzicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alleen bij voldoende deelnemers zal het evenement plaatsvinden.

Meer informatie

Datum: zaterdag 1 oktober 2016
Tijd: 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Winkelcentrum Meerzicht, Middelwaard (wijk Meerzicht), 2716 CW Zoetermeer

Deelname en entree is gratis.

Ga voor aanmelden of meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.meerzicht.net

Graag tot ziens op de Vitaal Seniorenmarkt!

 

-advertenties-

-goede doel-