Kinderopvang De Drie Ballonnen start na de zomervakantie op drie nieuwe locaties in Zoetermeer. Een Integraal Kindcentrum (IKC) in Palenstein, een Montessori Kindcentrum (MKC) in Rokkeveen en een buitenschoolse opvang in Seghwaert.

Samen met bassischool De Achtsprong start De Drie Ballonnen met een Integraal Kindcentrum (IKC) in Palenstein. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 12 jaar, waar zij gedurende dag komen om te leren, spelen en te ontwikkelen. Binnen een IKC is er een vloeiende overgang tussen kinderopvang en onderwijs en wordt gewerkt vanuit één team met één pedagogische visie. IKC De Achtsprong start met een kinderopvanggroep van 2 – 4 jaar en biedt daarnaast basisonderwijs, buitenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantieopvang aan. Vrijdag 19 augustus wordt er van 15:00 - 17:00 uur een inloopmiddag georganiseerd.

MKC Passe Partout

In samenwerking met basisschool het Passe Partout start De Drie Ballonnen, na de zomervakantie, een Montessori Kindcentrum in Rokkeveen. Hiermee ontstaat het eerste Montessori Kindcentrum in Zoetermeer. Een Montessori Kindcentrum (MKC) is een Integraal Kindcentrum, wat zich richt op de Montessori visie: zelf doen en zelf ervaren. MKC Passe Partout heeft een kinderopvang groep van 0 – 4 jaar en biedt daarnaast basisonderwijs, buitenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantieopvang aan.

BSO De Hofvijver

De Drie Ballonnen opent in augustus ook haar eerste locatie in Seghwaert. In basisschool De Hofvijver start een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij deze BSO zijn kinderen van De Hofvijver en kinderen van de Meester Verwersschool van harte welkom om na schooltijd te komen spelen. Op vrijdag 19 augustus wordt er van 16:00 - 17:00 uur een inloopmiddag georganiseerd.


Kijk voor meer informatie op www.drieballonnen.nl of bel met 079-7600202.

 

Achtsprong Palenstein 2 300dpi 0035 1
Integraal Kindcentrum De Achtsprong

-advertenties-

-goede doel-