IMG 0981Op dinsdag 26 juli werden mevrouw van der Vlies-Zuurmond en de heer van der Vlies verrast. Locoburgemeester Paalvast kwam namelijk een bezoekje brengen omdat het echtpaar 60 jaar was getrouwd. Een mooie bosje bloemen mocht hier natuurlijk niet ontbreken.

Mevrouw van der Vlies-Zuurmond (84 jaar) en de heer van der Vlies (80 jaar) hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Beiden zijn geboren in Scheveningen en hebben na het trouwen lang in Den Haag gewoond. Pas 5 jaar geleden zijn ze naar Zoetermeer gekomen waar ze heel tevreden wonen naast het winkelcentrum van Rokkeveen. 

Meneer van der Vlies

Mijnheer heeft voor zijn diensttijd 4 jaar bij de KLM gewerkt. Hier heeft hij de opleiding voor instrumentmaker gevolgd. In dienst werd mijnheer bij de Marine luchtvaartdienst geplaatst in Valkenburg. Hij moest er onder andere voor zorgen dat de motoren van de Harvard en de Spitfire op de juiste manier gestart werden. Na zijn diensttijd ging hij werken bij het waterleidingbedrijf DWL (later DZH) als monteur in de meterwerkplaats.

Mevrouw van der Vlies-Zuurmond

Mevrouw heeft vroeger gewerkt als facturiste bij een groothandel van tapijten.
Later is ze veel actief geweest op de school van de kinderen en daarna heeft ze nog 6 jaar in de ouderenzorg gewerkt.

Mijnheer heeft als hobby houtbewerken. De haringkar en de scharensliep zijn helemaal zelf door hem gemaakt!

IMG 0985 IMG 0986


Foto's: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl

-advertenties-

-goede doel-