boerderijEen bezoekje aan speelboerderij Het Buitenbeest is altijd feest. Maar komende zondag, 31 juli,  is er nog meer feest bij speelboerderij Het Buitenbeest. Deze zondag staat er namelijk een biologische markt op het erf van de speelboerderij!

Er staan allerlei verschillende kraampjes. Bij de kraampjes zijn diverse biologische groenten, fruit en huisgemaakte producten te koop. Daarnaast zijn er ook activiteiten voor de kinderen georganiseerd in het activiteitencentrum, waar de kinderen leuk kunnen knutselen. Ook zijn er natuurlijk genoeg jonge dieren te bewonderen, zoals lammetjes en konijntjes. En wil je even pauze? Dan kan je een lekker kopje koffie, thee of zelfs een ijsje kopen. 

Bijensterfte tegen gaan

Omdat het de laatste jaren niet heel goed gaat met de bijenstand, hebben de bijen jouw hulp nodig. Bijen zijn namelijk belangrijk voor de bestuiving van bloemen. Dit zorgt er weer voor dat wij bijvoorbeeld appels, peren en ander lekker fruit kunnen eten.

Om de bijenstand te vergroten, kan jij helpen! Dit kan je doen door aardbeienplantjes in jouw tuin te planten. De plantjes kan je kopen in de kas. Ook kan je meedoen aan het onderzoek van Naturalis, in het project Bijenradar.

Meer informatie

Speelboerderij Het Buitenbeest is te bereiken via Voorweg 93 of Belvédèrebos 270.
Telefoon 079-352 0624

Zondag 31 juli staat van 13.00 tot 16.00 uur de mini biologische markt op het erf van speelboerderij Het Buitenbeest.
Toegang is gratis.

Kan je deze zondag nou niet? Wees dan niet getreurd. Elke laatste zondag van de maand staat namelijk de mini biologische markt bij speelboerderij Het Buitenbeest. 

 

-advertenties-

-goede doel-