tuunteNa de succesvolle openingen van MANGO, KIKO, Chocolate Company en Vingino opent het modemerk Tuunte op 29 juli een eigen winkel in Stadshart Zoetermeer. Tuunte richt zich op de drukke vrouw die in één winkel terecht wil kunnen voor mode voor het hele gezin.

Tuunte verkoopt kleding voor dames, heren en kinderen en heeft zo'n veertig winkels voornamelijk in Overijssel en Gelderland. De collecties van Tuunte worden door Tuunte zelf ontwikkeld en zijn daardoor uniek. Uniek in gevoel, stijl, kleur en collectie. Tuunte staat bekend om de persoonlijke aanpak. In de winkels nemen ze de tijd om de klanten te leren kennen. Je kan hier op je gemak modieuze kleding uitzoeken en er staat altijd een kop verse koffie of thee voor je klaar. Met oprechte aandacht en eerlijk advies is Tuunte een mooie aanvulling op het winkelaanbod in Stadshart Zoetermeer. Met de komst naar Stadshart Zoetermeer zet Tuunte definitief de stap van Oost-Nederland naar het Westen van het land.

Johan van Doorn, Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer: “We zijn bijzonder trots dat we Tuunte naar Stadshart Zoetermeer hebben kunnen trekken. Onze bezoekers, waaronder veel jonge gezinnen, zullen de collecties absoluut weten te waarderen. Het complete aanbod met dames, heren en kinderkleding in één winkel is uniek. ”

-advertenties-

-goede doel-