speelboerderij buitenbeestSpeelboerderij Het Buitenbeest organiseert de hele zomervakantie leuke activiteiten voor de kinderen. Zo kun je meedoen aan de gezellige zomeravonden op de boerderij! De zomeravond op vrijdag 29 juli heeft als thema: ‘Indianenfeest’.

 

Stap je vrijdag 12 augustus om 19.00 uur de speelboerderij binnen dan zie je overal totempalen en tipi’s staan, je ruikt de rook van het kampvuur, opperhoofd Uch zit met de kinderen om het kampvuur en roept ‘willen jullie indianen worden?’ Ja, hoor je heel hard!

De kinderen krijgen een indianentooi op, maar er is iets vreemds, er zitten geen veren op. Opperhoofd Uch vertelt ‘om indiaan te worden moet je de veren verdienen met dappere daden zoals pijl en boog schieten, speergooien, indianengezegden opnoemen, wijsheden en handgebaren weten. Heb je de daad goed uitgevoerd, dan word je een indiaan en mag je de veren uit de totempaal pakken. Maar let op! Dan begint het indianenfeest pas echt, met spelletjes en dans.’

Wil jij ook indiaan worden en durf jij de dappere daden uit te voeren?

Geef je dan snel op.

 

Inschrijven

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor de zomeravonden, de entree bedraagt € 3,00 per kind, voor de kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Let op: inschrijven is verplicht! Vol = vol.

Kijk voor het inschrijfformulier op www.zoetermeer.nl/speelboerderij of haal het op bij speelboerderij Het Buitenbeest. Lever het inschrijfformulier, samen met het geldbedrag, in bij de speelboerderij en je ontvangt een toegangskaartje voor de avond.

-advertenties-

-goede doel-