Kinderen beleven een olympische zomerTe gekke sporten, verrast worden door indrukwekkende sportdemonstraties en alles leren over de Olympische Spelen. Echt naar Rio de Janeiro met alle kinderen is natuurlijk geen optie. Maar de Spelen zijn dichtbij deze zomer voor de BSO-kinderen van Kern Kinderopvang Zoetermeer. Op het sportstrand in Den Haag wordt dit jaar de Olympic Experience georganiseerd.


Van 6 tot en met 21 augustus verandert het sportstrand van Den Haag in Rio de Janeiro met de Olympische Spelen. Niet alleen sportfanaten zijn welkom bij de Olympic Experience. Er zijn genoeg andere activiteiten voor kinderen in de SWKGroep KidsCorner. Jongleren, verschillende techniekactiviteiten en er zijn zelfs kleurplaten die tot leven komen. In de KidsCorner kunnen alle kinderen die naar het evenement komen, genieten van creatieve activiteiten onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Met de BSO naar de Olympic Experience
Alle kinderen van de buitenschoolse opvanglocaties van Kern Kinderopvang Zoetermeer gaan naar dit sportieve evenement. Zij maken kennis met de verschillende sporten en leren meer over de olympische waarden. De ik, de jij en de wij, staan voor je best doen, respect hebben voor anderen en samen sporten. Belangrijke onderdelen binnen ons pedagogisch palet.
‘In onze visie zijn sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen’, aldus Ad Doorneveld, bestuursvoorzitter van de SWKGroep waar Kern Kinderopvang Zoetermeer onderdeel van is. ‘De Olympic Experience is een uniek topsportevenement. Het is mooi dat we door deze samenwerking zoveel kinderen een sportieve beleving kunnen geven.’

-advertenties-

-goede doel-