Seran van Wijk Artistic ProductionsDe Zoetermeerse DJ Seran van Wijk (Artistic Productions) heeft met zijn bedrijf voor het derde jaar op rij het prestigieuze Keurmerk Trouwen behaald. Het exclusieve certificaat wordt na een grondige screening uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid.


Seran: “Ik ben zeer tevreden met dit resultaat en daarbij erg trots dat ik als enige entertainment bedrijf in de Haaglanden het keurmerk mag dragen!”
De screening wordt elk jaar in opdracht van NTBO uitgevoerd door verschillende, onafhankelijke onderzoeksbureaus. De bureaus bestaan uit verschillende vakgebieden en beoordelen o.a. referenties, website, offerte, algemene voorwaarden, gebruik social media en klantcontact. Tevens komt er een mystery guest om het bedrijf te beoordelen op kwaliteit, professionaliteit en innovatie.
In het rapport is te lezen dat de referenten die zijn benaderd door het onderzoeksbureau uiterst tevreden zijn. "Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Het was een super feest waarbij de Artistic DJ perfect inspeelde op het publiek en onze muziekkeuze. Rond uit geweldig!” en "Uitstekend! Artistic Productions is ver weg de beste DJ die wij konden vinden en ze hebben ons een werkelijk fantastisch huwelijksfeest bezorgd” zijn enthousiaste citaten die terug te lezen zijn in het rapport.

 

-advertenties-

-goede doel-