P1110700Het festival ‘Zondag in ‘t park’ wil inwoners van Zoetermeer en bezoekers uit andere steden laten zien hoe leuk het in de mooie parken van onze stad eigenlijk is.  Geniet van muziek, dans, theater, artistieke workshops en lekker eten. Op zondag 14 augustus komt ook Scoutinggroep John McCormick (JMC) naar Zondag in 't park, zij zullen uitdagende activiteiten organiseren.


Zo worden er door de scouts 2 vlotten gebouwd waarop kinderen op de Dobbe kunnen varen. Ze zorgen  voor het nodige klim- en klauter werk met een laag hoogte parcours tussen de bomen en een hindernisbaan en speeltoestellen op het grasveld. Ook kan er gerelaxt worden in de tent, broodjes gebakken boven het kampvuur en informatie worden verkregen bij de gepionierde kraam.
Kom jij ook zondag 14 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur en laat je uitdagen?

De groeiende Scoutinggroep John McCormick heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers en daagt daarom enthousiastelingen uit leiding te worden bij de Bevers, de Welpen (de jongens of de meisjesgroep) of bij de Vrijbuiters. Elke week gaan creatieve mensen de uitdaging aan om binnen het team van vrijwilligers, nieuwe activiteiten voor de twee uur durende opkomsten te verzinnen. Naast deze opkomsten wordt er een enkele keer een weekend gehouden en als afsluiting van het seizoen is er een zomerkamp van een week. Naast nieuwe leiding is Scouting JMC ook op zoek naar een nieuwe secretaris.
Geïnteresseerden kunnen bellen voor een afspraak of verdere informatie naar Robert-Jan Fromberg op telefoonnummer 06-10556688 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over Scouting JMC is te vinden op www.johnmccormick.nl

-advertenties-

-goede doel-