De zomervakantie is bijna afgelopen, maar de laatste vakantieweek is voor veel kinderen in Zoetermeer ook de leukste, want dan gaat Speelmeer weer van start! Maandag 15 augustus wordt het grootste speelspektakel in Zoetermeer geopend en kunnen kinderen op zoek naar 'Het geheim van Speelmeer'!

 

Wat kun je doen bij Speelmeer?


20140829-25836.JPGNatuurlijk kun je elke dag sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan en springen op luchtkussens. Maar ook kun je zwemmen en van de Speelmeerglijberg in het diepe plonzen of in de kano’s of radarbootjes door het zwembad varen.
Er zijn de hele week workshops en je kunt bij de crea-afdeling je creatieve talenten laten zien. Wat je daar knutselt mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Je kunt elke dag een speurtocht volgen om een geheim op te lossen, spelen op de Wii en meedoen met Fun Group Gaming van 2Quest Entertainment. Er zijn verschillende workshops van sportverenigingen, je kunt meedoen met bingo of wedstrijdjes en gekke spelletjes bij de Speelmeer4kidzzz Presentator waarbij je leuke prijsjes kunt winnen. Je kunt je ’s middags laten schminken en voor de jongste kinderen is er een programma in de Doezelhoek.
Met mooi weer word je nat met de waterspelletjes op het buitenterrein en kun je iets lekkers maken boven een vuurtje. Of scoor een panna in de pannakooi. Iedere dag eindigt met een bijzondere activiteit, een theatervoorstelling of kinderdisco. Naast deze onderdelen is er dagelijks een aanbod van nieuwe, spannende, verrassende, avontuurlijke, geheime en creatieve activiteiten.

Woensdag heeft Speelmeer een extra feestelijk programma in samenwerking met Zorg en Zekerheid, met Zumba, een mobiele klimwand en Bungeetrampoline en een spionnenspel waarbij je een leuke prijs kunt winnen!

Bovendien stelt Zorg en Zekerheid leuke prijzen ter beschikking voor het inleveren van de evaluatie in het SpeelmeerPaspoort van blz. 13 en 14! Lever dan meteen de bonnen in van blz. 15 voor meer dan 50% korting op de entreeprijs bij Speelmeer en een keer grabbelen in de grabbelton!

 

Voor wie is het, waar, wanneer en hoeveel?


Speelmeer is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan 40 in Zoetermeer.
Van maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus, van 10.00 tot 16.00 uur.
De toegang is € 3,10 voor kinderen en volwassen begeleiders. Met de bon uit je SpeelmeerPaspoort van blz. 15 kun je 1 dag met korting Speelmeer bezoeken! Kinderen met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van de pas en inlevering van cheque nummer 8 gratis toegang.
Speelmeer infolijn: 06 50253415

-advertenties-

-goede doel-