Zaterdag 20 augustus 2016 waan je je in het dorp van Zoetermeer in het Wilde Westen. Het Country & Westernfestival Sweetlake Sensation van Stichting Volume brengt dan waar maar liefst 7 Countrybands, 14 zangers/zangeressen, 2 Vocalgroepen en het Zoetermeerse Countrykoor Language of the Heart naar de Zoetermeerse Dorpsstraat!

Poster voor Schultenprint CWFDe festivalroute loopt vanaf de Dorpsstraat bij Café Hovenstein, via het plein bij de Zoetelaar en het Schoolplein bij Class by JOfel door naar het Nicolaasplein en verder naar het Amfitheater van het Palensteinpark en het CKC aan de Leidsewallen.

Overal is van alles te beleven! Naast de Zoetelaar komt een professionele houten dansvloer voor de linedanceshows, demonstraties en workshops en op het Nicolaasplein ligt een zeilvloer waar de linedancers hun hart op kunnen halen.Verder zijn er veel activiteiten zoals oa. spijkerslaan, spijkerbroek hangen, armworstelen, de kop van Jut, strobaal gooien, pony rijden, springkussen, rodeostier, cowboyhoeden pimpen, stokpaardjes en dromenvangers maken, hoefijzer gooien,schminken, indianentooien maken etc.

Daarnaast zijn er foodtrucks en leuke kramen met country gerelateerde artikelen op het Nicolaasplein. Op verschillende locaties zal een vuurspuwer een spectaculaire act opvoeren. De opbouwwerkers van Stichting MOOI organiseren in het Palensteinpark samen met Stichting Volume een buurtpicknick in westernstijl. Deze is toegespitst op de bewoners van de nieuwe Schoutenhoek maar verder is ook iedereen welkom.

Het festival begint om 12.00 uur en duurt op alle locaties tot 17.00 uur. Het festival zelf is GRATIS toegankelijk.
Daarna gaat het programma bij de podia van Class by Jofel en Café Hovenstein en binnen in een 3-tal restaurants tot 22.00 uur door.

 

Country night shows

In het CKC worden 2 wervelende Country night shows gehouden waaraan meerdere top artiesten meedoen, waaronder oa. wereldkampioene Linedance Barbara Seelt met haar Dancers in Motion en de Zoetermeerse band The Country Wings.
De eerste show begint om 19.30 uur en de 2de show om 21.00 uur.
Kaarten voor deze show zijn a € 5.00 euro te bestellen bij Stichting Volume, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 0654274544.
Ook zijn er op de dag zelf nog kaarten verkrijgbaar bij de kraam van Stichting Volume ter hoogte van het CKC. Maar vol = vol!

 

Meer info: www.sweetlakesensation.nl  of www.stichtingvolume.nl

-advertenties-

-goede doel-