Roots CommandmentsZaterdag 13 augustus organiseert JJ Music House in samenwerking met UFK Production een Reggae Festival. Vanaf 15.00 uur genieten van maar liefst 6 bands (2 podia) en een dj. The Roots Commandments spelen een mix tussen Roots Reggae en Dancehall met sterke focus op gitaarriffs, waardoor een unieke geluid met behoud van alle goede elementen van Reggae. De nummers zijn sterke positieve berichten op een speelse manier...

Invloeden zijn: Michael Rose. Jacob Miller, Barrington Levy, Horace Andy, Hugh Mundell. Y-MARA is een 6-koppige band met veel muzikale ervaring en ideeën. Het repertoire bestaat daardoor uit eigen composities en de Golden Hits van onder andere Bob Marley, June Lodge, Inner Circle, Maxi Priest, UB-40, Steel Pulse.
De reggaeband THE 87 CLAN bestaande uit maar liefst 10 bandleden, spelen zowel eigen nummers als covers. Een gevarieerd repertoire waarop kunt gedanst en gechilled kan worden!
De band THE BALL OF FIRE met musici van over de hele wereld maken reggaemuziek vanuit een geestelijk oogpunt. Hun missie is het verhogen van bewustzijn door het geluid van hun muziek en de kracht van woorden.
EQUAL, opgericht in 1985, heeft in hun bestaan getoerd door Europa, Zuid-Amerika en Afrika en gespeeld op grote podia en festivals. De rythm sectie bestaat uit Mando, Shiva, Woodini en Cyborn.
Tussen de optredens door draait DJ Rootsolid Sound. Het reggae festival duurt tot 24.00 uur.

Locatie JJ Music House, Van der Hagenstraat 34A in Zoetermeer. Meer info www.jjmusichouse.nl

-advertenties-

-goede doel-