Tee Bee BrownZondag bij Live op ’t Terras treedt de singer/songwriter Tee Bee Brown op (alias voor Teus de Bruin). Bezeten van muziek in het algemeen en de blues in het bijzonder. Met de formatie Tee Bee Brown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje. Het repertoire is gevarieerd waarbij zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers worden gespeeld.

 

Overige bandleden zijn Ebbo Reitsma (contrabas/backingvocalls), Peter Graafland (percussie) en Michel Tent (gitaar, mandoline, banjo, mondharmonica en toetsen). Op uitnodiging van Tee Bee Brown treden ook Francesco Daniel en Benjamin op tijdens deze middag.
Francesco is een singer/songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht ‘I Want ToBe Famous’ in 2014 heeft gewonnen. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit. Rock & roll, ballads en andere stijlen dat is wat Francesco het liefst speelt. Francesco begeleidt zichzelf op zijn akoestische gitaar. Benjamin is de jongste singersongwriter. hij heeft pas anderhalf jaar muziekles en speelt op piano en gitaar al de sterren van de hemel. Live op ’t Terras begint om 15.00 uur. Meer info www.jjmusichouse.nl

-advertenties-

-goede doel-