DSC 5647Kinderen die afgelopen zondag het populaire Zondag in't Park in het Nicolaaspark bezochten konden hun zelfgemaakte vlot uitproberen in de Dobbe. De kinderen werden hierbij geholpen door de scouts van scouting John Mc Gormick. Wie honger had gekregen van het varen mocht aanschuiven aan het kampvuur voor een zelfgebakken broodje.

En dan is het komende zondag, 21 september alweer de laatste Zondag in ‘t Park. De festivalreeks gaat nog één keer knallen met op het podium: Soqui Sense,  Linda Kreuzen, Joris Linssen en Caramba.

DSC 5572   DSC 5591

 

Wat is er verder te doen en te zien deze zondag?

Tussen 13 en 17 uur kan er naar hartenlust geknutseld worden: Maak iets creatiefs bij Atelier Le Rouge (wat? dat is deze keer een verrassing) en maak je eigen speelgoed, net als de kinderen in Afrika!

En pas op: Grietje Drooglever van Feest der Creativiteit loopt rond om jou uit te dagen een strooitekening te maken... (Ook geschikt voor mensen die (denken dat ze) niet kunnen tekenen)

Spannend, grappig, lief of waargebeurd...zondag wordt er voorgedragen uit eigen werk door leden van Prozagroep Bibliotheek Zoetermeer. Laat je verrassen bij het Woodstockpodium door Elsje, Gemma, Robert, Jolanda en Desiree & de buikdanseressen van de Bellies.

Ook kun je een miniworkshop creatief schrijven volgen onder begeleiding van Jacqueline. Schuif gezellig aan, pak pen en papier, gebruik je fantasie en laat je creativiteit de vrije loop. Schrijfervaring is niet nodig, plezier staat voorop!

DSC 5596   DSC 5642
 DSC 5653  DSC 5981

 

Foto's: Gerard van Warmerdam, www.zonerama.com/vanwarmerdam/Album/1917745

 

-advertenties-

-goede doel-