A Place To Call Home

Het gaat goed met de Nederlandse fanclub voor de Australische tv-serie ‘A Place To Call Home’. Een jaar geleden begon Zoetermeerder Anton van Dijken met een paar leden. Inmiddels heeft de Facebook-groep er meer dan 1000. Zaterdag zaterdag 20 augustus vierde de fanclub het jubileum in ‘Pokemon-hoofdstad’ Kijkduin.

Van Dijken kijkt terug op een geslaagd evenement. "Er waren fans, jong en oud, aanwezig uit het hele land: De Achterhoek, Noordoostpolder, Brabant, Noord-Holland maar ook uit Den Haag en Wassenaar. De fans werden getrakteerd op een aantal leuke verrassingen van Australische fans. Verder waren er videoboodschappen van actrices Sara Wiseman & Marta Dusseldorp, die hoofdrollen in de serie spelen. Dusseldorp heeft bovendien Nederlandse roots. Als klap op de vuurpijl kregen fans de kans om vast de eerste aflevering van seizoen 3 te bekijken. Iedereen was dolenthousiast en ze kunnen niet wachten tot seizoen 3 gaat beginnen! Het is echt een soort positieve verslaving. Mensen houden van de serie vanwege de mooie beelden, het goede acteerwerk en vooral ook het tijdsbeeld dat we in de serie zien". Het derde seizoen wordt vanaf maandag 22 augustus uitgezonden op de Nederlandse televisie bij Omroep Max.

Toekomst

De TV-serie, die zich afspeelt in de jaren 50, is een kijkcijferhit in Australië en is in inmiddels in veel landen te zien. De opnames voor het vierde seizoen zijn onlangs afgerond. Het vierde seizoen is in de zomer van 2017 bij Omroep Max te zien. Van Dijken: "Daar zijn we erg blij mee...en...er is goede hoop dat de serie ook een vijfde seizoen krijgt. Natuurlijk hoop ik dat de fanclub de komende jaren nog groter wordt. Mijn ultieme droom is dat we ooit één of meerdere leden van de fantastische cast naar Nederland kunnen halen voor een ontmoeting met fans. Dat zou echt geweldig zijn!"

-advertenties-

-goede doel-