DSC01830Komend weekend gaat het seizoen 2016-2017 bij Scoutinggroep John McCormick (JMC) van start met het jaarlijkse overvliegfeest. Tijdens dit feest schuiven alle jeugdleden die een bepaalde leeftijd hebben bereikt, door naar een volgende leeftijdsgroep. Met deze verschuiving komt er ruimte voor nieuwe vrijwilligers bij de verschillende leidingsteams.

Vrijdagavond 26 augustus om 19.00 uur verzamelen de leden zich bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark. Daar worden per leeftijdsgroep de tenten opgezet, gevolgd door een avondprogramma met kampvuur. Na de overnachting volgt een gezamenlijk ontbijt. Het ochtend programma bestaat uit een groots spel. Zaterdag 27 augustus rond 13.00 uur start het werkelijke overvliegen. Natuurlijk zijn hierbij ook alle ouders en andere geïnteresseerden van harte welkom. Na deze bijzondere dag starten de nieuwe speltakken bij scoutinggroep John McCormick.

Vrijwilligers en secretaris gezocht

De groeiende Scoutinggroep heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers en daagt enthousiastelingen uit leiding te worden bij de Bevers, de Welpen, de Verkenners of bij de Vrijbuiters. 
Elke week gaan creatieve mensen de uitdaging aan om binnen het team van vrijwilligers, nieuwe activiteiten voor de twee uur durende opkomsten te verzinnen. Naast nieuwe leiding is Scouting JMC ook op zoek naar een nieuwe secretaris.

Geïnteresseerden kunnen bellen voor een afspraak of verdere informatie naar Robert-Jan Fromberg op telefoonnummer 06-10556688, mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of langs komen bij het overvliegfeest. Meer informatie over Scouting JMC is te vinden op www.johnmccormick.nl

DSC04720

 

-advertenties-

-goede doel-