wendagen 2016 aankomstEnigszins nerveus, maar vol verwachting begonnen dinsdag 23 augustus zo’n 300 nieuwe brugklassers aan hun schoolcarrière op het Alfrink College. Traditioneel gebeurt dat op het Alfrink College met de wendagen. Kennis maken met elkaar en de school, maar tegelijk ook samen sporten en een hoop plezier beleven.


wendagen 2016 jongensZe werden ontvangen door de heer Brunings, afdelingsleider van de onderbouw, die onder meer het fanatisme waarmee op Pokémon wordt gejaagd en de teamspirit van de Olympische volleybal- en handbalmeiden als inspirerend voorbeeld aandroeg. Vervolgens werd er kennis gemaakt met mentor, plu-leerlingen en klasgenoten om ’s middags, naast een creatief gedeelte op school vervolgens op het veld en in de zomerzon heerlijk te sporten. Een bijzondere sportmiddag die geheel in het teken stond van kennismaken en samenwerken.

Na het avondeten was er een toneelvoorstelling in de aula en werd de eerste dag afgesloten met een spetterende disco. Na het weinig slapen op school wachtte een tweede dag boordevol gezelligheid en informatie. Twee intensieve dagen waarna de leerlingen moe, maar als echte middelbare scholieren naar huis gingen.

-advertenties-

-goede doel-