Vrouwen van Nu is een landelijke organisatie met als missie om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken en om een actieve bijdrage te leveren aan vrouwenrechten wereldwijd. De vereniging is de grootste vrouwenorganisatie van Nederland, heeft geen politieke of religieuze kleur en heeft respect voor de leefomgeving en elkaar. Vrouwen van Nu Zoetermeer is een heel actieve en gezellige groep, waar nog volop ruimte is voor nieuwe leden.

vrouwen van nuIn Zoetermeer is een plaatselijke afdeling actief die maandelijks van september t/m mei een bijeenkomst heeft waarin een thema centraal staat. De eerstvolgende bijeenkomst is 21 september om 19.45 uur. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals culturele-, en natuuruitstapjes, reizen en theaterbezoek. Ook zijn er enkele interessegroepen zoals een leesclub, scrabblegroep, eetgroep, theatergroep, wandelgroep en een midgetgolfgroep die met regelmaat bij elkaar komen. Maandelijks komen zij bij elkaar voor een koffie-ochtend in de Zoetelaer.


Wilt u meer weten of wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen neem dan contact op met Ria Glissenaar, voorzitter afdeling Zoetermeer, telefoon 06-1675 8789

 

-advertenties-

-goede doel-