Iedere maandagmiddag is er een quiltbee (groep van quiltsters) in winkelcentrum Oosterheem. Het enthousiasme om met meerdere mensen te werken aan een hobby blijkt enorm inspirerend. Quiltgroep Oosterheem nodigt mensen die eens een kijkje willen nemen in de groep van harte uit om langs te komen.

quiltgroepHet uitgangspunt is dat alles mag en niets hoeft. Er wordt aan eigen werkstukken gewerkt, maar er worden ook gezamenlijke projecten gedaan. Wist u trouwens dat kinderen van 8 jaar al bezig zijn met patchen en quilten. En er ook quiltsters zijn van 90 jaar. Een hobby voor het leven dus!
Omdat de groep zowel uit ervaren quiltsters als beginners bestaan, wordt er veel van elkaar geleerd. Deelnemers doen altijd wel leuke ideeën op als je ziet waar een ander mee bezig is. En kom je er even niet uit, dan is er altijd wel iemand die je verder kan helpen.

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen deelnemen. Ook beginners zijn welkom. Ervaring met patchen (het aan elkaar naaien van lapjes) of quilten is geen vereiste. Er is altijd wel iemand die het je wil leren.

Een kijkje komen nemen kan natuurlijk ook, al is het wel zo prettig als u dit even meldt. De quiltbee komt elke week op maandagmiddag van 13.15 tot 16.00 bijeen. Gestart wordt op de eerste maandagmiddag van september.
Wie het leuk vindt om zich daarbij aan te sluiten kan voor informatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie: Oosterheemplein 156 Zoetermeer
De locatie is rolstoeltoegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-