K1600 DSC 3826Het Nederlands familiecircus Freiwald staat dit weekend in Zoetermeer, op de parkeerplaats bij het Silverdome. De 2-uur durende show ‘Een reis rond de wereld in 120 minuten’ met veel dieren, acrobaten en Clown Chef-Rie is te bekijken tot en met 28 augustus aan de Van der Hagenstraat.

Op komische wijze belandt clown Chef-Rie (Jeffrey) samen met het publiek in spannende avonturen op bijzondere plekken. In razendsnel tempo wisselen de optredens elkaar af, en worden onder andere Spanje, Afrika en Walt Disney World bezocht. Bijna alle optredens worden verzorgd door de Familie Freiwald zelf, en dat is met gepaste trots een ware topprestatie te noemen. Ieder beheerst meerdere circusdisciplines, van (lucht)acrobatiek tot het liefdevol presenteren van verschillende circusdieren. Onder andere kamelen, lama’s, paarden en boerderijdieren behoren tot het waardevolle dierenbestand.
Extra attractie in Zoetermeer is de inbreng van een oriëntaalse show met vuurspuwen, meterslange wurgslangen en een echte Mississippi alligator !

De Afrikaanse olifant Buba die (dankzij ontheffing van het Ministerie) ook op het circusterrein mag verblijven, komt niet in actie tijdens de show. Zij geniet nu van een beetje extra aandacht van haar verzorgers, om het gemis van het applaus te compenseren.


Voorstellingen:
Vrijdag 26 augustus 17.00 (familiedag, alle plaatsen € 10,00 p.p.), zaterdag 27 augustus 15.00 + 19.00 en zondag 28 augustus om 14.00.
Reserveren wordt aangeraden, via website www.circusfreiwald.nl  of telefonisch via 0642 029 659 (dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 12.00). De circuskassa op locatie is geopend vanaf een half uur voor aanvang, u kunt bij de kassa niet pinnen.

-advertenties-

-goede doel-