Foto 1 arditoNoteer zaterdag 17 september alvast in uw agenda! Op deze dag vindt namelijk in het Stadscentrum van Zoetermeer het festival Cultuur Lokaal plaats. Hét festival dat een voorproefje geeft van het nieuwe culturele seizoen, met natuurlijk een spectaculaire show in het Stadstheater als afsluiting!

Het festival wordt ’s avonds afgesloten met een geweldige finalevoorstelling in de Grote Zaal van het Stadstheater. Deze bijzondere show, met als titel: “Magical Musical Tour”, staat geheel in het teken van de musical. Aan de show wordt door vele talenten uit Zoetermeer op het gebied van zang, dans, muziek en circus meegewerkt. Ook de volgende Zoetermeerse supertalenten uit de Nederlandse musicalwereld verlenen die dag hun medewerking: Carlos, Floris en Elsa Puts (Billy Elliot) en Gaia Aikman en Naidjim Severina die vanaf oktober de hoofdrollen van Nala en Simba in The Lion King zullen gaan vertolken.

Het verhaal gaat over Roy en Tim, twee Zoetermeerse jongens, die er allebei van dromen om ooit een bekende Nederlandse musicalster te worden. Maar, zoals iedereen weet, is dat helaas maar voor heel weinigen weggelegd. Nadat zij voor de zoveelste keer zijn afgewezen bij een auditie krijgen de teleurgestelde jongens hulp uit totaal onverwachte hoek en belanden in een bizarre droom waarbij ze op magische wijze een reis maken langs een scala van bekende musicals. Het publiek in de zaal zal hen op deze droomreis vergezellen.

De show wordt muzikaal ondersteund door Zoetermeerse topmusici onder leiding van dirigent en concertpianist Miroslav Dimitrov.

 

Kaarten finalevoorstelling “Magical Musical Tour” vanaf heden verkrijgbaar!

De toegangsprijs bedraagt slechts € 4,00. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Stadstheater of via de website op www.stadstheater.nl . Wilt u verzekerd zijn van een plek, bestel dan snel uw kaartje, want het aantal toegangskaarten is beperkt.

Festival Cultuur Lokaal wordt georganiseerd door Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, Stichting De Stadsamateurs, CKC & partners en het Stadtheater. Het festival wordt ondersteund door de Gemeente Zoetermeer, Fonds 1818 en VP Stadshart Zoetermeer. Kijk voor informatie over het festival op www.cultuurlokaalzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-