ymcaVan 1 t/m 7 september zal een delegatie van YMCA Zoetermeer afreizen naar het Portugese Alambre voor deelname aan een internationale training. Deze training wordt georganiseerd door YMCA Europa en staat geheel in het teken van de begeleiding van zomerkampen. In Portugal komen 40 deelnemers uit 10 Europese landen bij elkaar.


Deelneemster Hannah “Ik kijk er naar uit om zoveel nationaliteiten te ontmoeten en vol nieuwe ideeën terug te komen”. Vanzelfsprekend wordt de opgedane kennis toegepast bij de activiteiten en in het jaarlijkse zomerkamp van YMCA Zoetermeer.

Vol najaarsprogramma

Naast de deelname aan deze internationale training heeft YMCA Zoetermeer ook weer een vol najaarsprogramma voor Zoetermeerse deelnemers. Zij gaan van start op 3 september met een buitenactiviteit voor 12 tot 15 jarigen. Op het programma staan kanoën en kampvuurkoken. Deelname aan deze activiteit is gratis maar aanmelden is verplicht, doe dit voor 28 augustus. Meer informatie over de activiteit en de vereniging is te vinden op de website www.ymcazoetermeer.nl  ook kun je bellen met Justin 06 5333 2627.

-advertenties-

-goede doel-