20160829 8851420160829 88522De tijdelijke Hema outlet HeMarkt in de Stadshart Passage is maandagochtend gestart met scherpe acties. De openingsaanbieding, een stevige reiskoffer voor €15,- was binnen enkele seconden uitverkocht, maar voor de bezoekers van de outlet bleef er gelukkig nog genoeg te winkelen over tussen de koopjes.

De HeMarkt verkoopt Hema artikelen voor scherpe prijzen: tot 70% korting! Het assortiment bestaat voornamelijk uit kleding, maar ook andere typische Hema artikelen zijn terug te vinden in de winkel. De kleding is gesorteerd op maat en hangt overzichtelijk in rekken. Het zijn voorraden die zijn overgebleven vanuit de Hema winkels in de regio. Op is op, alle voorraad staat in de winkel! Bedrijfsleidster Carla: "De winkel is hier tijdelijk, we hopen tot het einde van dit jaar! Het personeel komt van onze filialen in de buurt, uit het Stadshart, maar ook uit Oosterheem en Leidschenveen."

Alle klanten die in het eerste uur bij de HeMarkt kwamen winkelen kregen een Big shopper kado bij hun aankopen. Elke week komt er nieuwe voorraad binnen bij de HeMarkt, zodat het steeds weer een verrassing is wat er te koop is. En elke week zal er een grote klapper bij zijn!

IMG 0268 IMG 0269 copy

 

Foto's: Anas Kattan

-advertenties-

-goede doel-