Kings GardensGoed nieuws voor iedereen die vaker overdag naar de film wil. Filmhuis Cameo vertoont vanaf dinsdag 6 september eens in de twee maanden een arthousefilm op de dinsdagmiddag.

“Er zijn mensen die liever overdag naar een film gaan. Je hebt bijvoorbeeld een film gemist of je wilt een film graag nog een keer zien. Dan is er nu Cameo Overdag”, aldus Luus Veeken, voorzitter van Cameo. “We vertonen dan films waarvan we weten dat liefhebbers van kwaliteitsfilms ze erg waarderen. We beginnen met de The King’s Garden, van de onlangs overleden regisseur Alan Rickman, op 6 september. The King’s Garden gaat over de passie tussen de hovenierster Sabine de Barra en haar meester, de beroemde tuinarchitect André le Nôtre, bij de aanleg van de tuinen van Versailles. In de hoofdrollen twee topacteurs: Kate Winslet als hovenierster en Matthias Schoenaerts als Le Nôtre . Een film die je niet mag missen.”

Programma

De films beginnen steeds om 15 uur. Om het extra feestelijk te maken krijgen bezoekers in de pauze een kopje koffie of thee aangeboden. Programma Cameo Overdag seizoen 2016/17:

6 september       The King’s Gardens
1 november        45 Years
3 januari             La Famille Bélier
14 maart             Mr. Holmes
2 mei                  Still Alice

Locatie en kaartjes

Filmhuis Cameo vindt u in de kleine zaal van het Stadstheater. Kaartjes kosten 8 euro. Vrienden van Cameo betalen slechts 6,50 euro. Kaartjes kunt u online bestellen op de website van het filmhuis. U kunt uw kaartje ook kopen aan de kassa van het Stadstheater.

Openingstijden kassa: woensdag t/m zaterdag 12-16 uur en een uur voor de filmvoorstelling.

 

-advertenties-

-goede doel-