lok A12 6Van vrijdag 2 tot maandag 5 september zal de A12 tussen knooppunt Prins Clausplein en Zoetermeer (N470) in de richting van Utrecht afgesloten zijn. Dat weekend zal Rijkswaterstaat het asfalt vernieuwen. Alle tussen liggende op- en afritten zullen gesloten zijn voor het verkeer. Er zijn dan verschillende omleidingsroutes van toepassing. De verwachting is dat dit veel vertraging gaat geven.

 

Vrijdag 2 september vanaf 22.00 uur tot maandag 5 september 05.00 uur is de A12 tussen knooppunt Prins Clausplein en Zoetermeer (N470) in de richting van Utrecht afgesloten. Tijdens deze weekendafsluiting vervangt Rijkswaterstaat het asfalt en enkele voegovergangen van de A12. Het verkeer wordt omgeleid en de extra reistijd bedraagt 10 tot 30 minuten meldt Rijkswaterstaat. De rijbaan richting Den Haag gaat eind september dicht vanwege de werkzaamheden.

 

Met beide afritten van de A12 afgesloten voor een heel weekend zal Zoetermeer wel erg moeilijk bereikbaar zijn. De A12 is immers de verkeersaorta van onze stad.

Alle tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten;
• Af- en oprit Nootdorp (5)
• Afrit Zoetermeer-Centrum (6)
• Afrit Zoetermeer (7)

De omleidingsroutes worden met gele borden ter plaatse en informatieborden boven de weg aangegeven. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/A12DenHaag-Gouwe ,
Twitter: @Rijkswaterstaat of bel 0800 - 8002.

-advertenties-

-goede doel-