OPEN32OPEN32 is de nieuwste aanwinst van Stadshart Zoetermeer en is per 1 september geopend. Na de succesvolle opening van o.a. MANGO, KIKO, Vingino en Tuunte, volgt nu ook OPEN32, een multibrandstore voor mannen en vrouwen. De bijzondere collectie van OPEN32, bestaande uit jeans en casual kleding, wordt met veel plezier en aandacht voor de klant verkocht.

Johan van Doorn, Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer: “De komst van OPEN32 naar Stadshart Zoetermeer is een mooie toevoeging op het reeds uitgebreide aanbod van het Stadshart. Door de upgrade van het Stadshart weten we nieuwe ondernemers aan te trekken. Het filiaal van OPEN32 in Stadshart Zoetermeer is de eerste vestiging in deze omgeving, waar wij erg trots op zijn. De uitgebreide collectie van topmerken voor mannen en vrouwen, persoonlijke aandacht en excellente service is ongetwijfeld iets wat onze bezoekers zullen waarderen.”

OPEN32

OPEN32 is een multibrandstore met inmiddels meer dan 60 vestigingen in het midden, oosten en zuiden van Nederland en in België en Duitsland. De collectie voor mannen en vrouwen bestaat uit jeans en casual kleding van bekende merken zoals G-Star, Dept, PME Legend, Replay, Vero Moda, Hilfiger Denim, Diesel en het merk Silvercreek wat exclusief verkrijgbaar is in alle OPEN32 winkels.

OPEN32 is begin jaren ’70 begonnen als kleine Boetiek32 in Arnhem. De enorme uitbreiding van de Boetiek32 winkels was in 2001 het startsein voor een naamsverandering. Typerend voor Boetiek32 waren de openheid en laagdrempeligheid. Om die redenen viel de keuze op de nieuwe naam OPEN. Voor de herkenbaarheid en ter herinnering aan de 32 m2 waarop het ooit allemaal begon, werd de volledige naam OPEN32. Ondertussen is OPEN32 uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met meer dan 60 vestigingen. Doormiddel van excellente service, persoonlijke aandacht en een uitgebreide collectie van topmerken krijgt de klant de optimale shopbeleving. Het nieuwe filiaal van OPEN32 is geopend op Promenade 135 en is een passende toevoeging op het uitgebreide aanbod van Stadshart Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-