IMG 1363Jong Perspectief vierde afgelopen zaterdag met een grote groep vrijwilligers en maatjes het 11 jarig bestaan in Trixs Indoor Trampoline en Beach Sportpark in Leidschendam. Jong Perspectief helpt Zoetermeerse kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar te bouwen aan een toekomst met Perspectief.

Zij doet dit door middel van een maatjesproject. In het maatjesproject van Jong Perspectief (JP) worden volwassen vrijwilligers één op één aan kinderen en jongeren gekoppeld die in hun dagelijks bestaan wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De vrijwilliger is geen hulpverlener, maar coacht de jongere op basis van eigen levenservaring.

Feest

Zaterdag was het feest. Kinderen en maatje sprongen een uur lang op de trampolines die voor het maatjesproject waren gereserveerd. Alle kids gingen helemaal los. Met het warme weer zorgde dit wel voor de nodige zweetparels op alle hoofden. Tussendoor wat drinken en daarna beachvolleyballen. Met blote voeten in het zand werd de strijd aangegaan en vlogen de ballen door de lucht. Als afsluiting genoten de kinderen van een pannenkoek.

Meer informatie over het maatjesproject is te vinden op www.jongperspectief.nl.

 

 

-advertenties-

-goede doel-