BotB Haydon copy

Acht bands strijden op 17 september weer voor de titel beste jeugdband van Zoetermeer tijdens het festival Battle of the Bands. Het festival wordt dit jaar gehouden op het Nicolaasplein. Het voorprogramma start om 19.30 uur met een optreden van coverband ThisCover. Aansluitend begint de muzikale wedstrijd.


Sinds 2010 organiseert stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer het jongerenfestival ‘Battle of the Bands’. Het festival is ondertussen uitgegroeid tot de wedstrijd tussen jongerenbands uit Zoetermeer. Dit jaar zijn dat de bands de Big Jam, Delivery, The Kings, Laws of Insanity, Julius Philips, Floating Bubble en als hekkensluiter de band Caspios. De jury maakt vervolgens een top 3. De winnaar mag zijn eigen promo DVD opnemen in de geluidsstudio van JJ Music House.


Food, drinks & Sweet Lake Beats
Naast de muziek is er op het Nicolaasplein nog genoeg te doen tijdens de finale van de Battle of the Bands. Zo kan je met je vrienden op de foto in het Fotohokje, waarna je gelijk een fotostrip meekrijgt en de foto via social media kan delen. Kan je een tijdelijke tatoeage laten zetten, of je afreageren op een boksbal, dit alles onder genot van één van de vele goede optredens. Trek in hapje of drankje? Er staat een gezellige Foodtruck van LaCubanita en een stand van Sateetje Kippendij!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws en het tijdschema, via de facebookpagina van Battle of the Bands.

 

-advertenties-

-goede doel-