amber copy

Amber, een schuwe hond is weggerend uit het huis waar ze net woonde, in de omgeving van de Busken Huethove in Buytenwegh. De hond is vermist sinds 22 augustus en sindsdien door veel mensen gesignaleerd. Contact leggen met de hond lukt echter niet omdat ze heel erg bang is. Haar baasjes en professionals vragen publiek dat de hond ziet om een foto te maken en de contactpersoon te waarschuwen, maar niet te proberen om de hond te vangen.

 

Amber liep rond in het Westerpark en is van daaruit waarschijnlijk de A12 opgerend en daar aangereden door een auto. Sinds een week wordt ze weer in Zoetermeer gesignaleerd.  Haar baasjes en professionals  van Stichting Waar is onze Angel (WIOA) zijn nu bezig om  haar vertrouwen te winnen. Ook de politie zoekt mee. Als je haar ziet ga haar dan alsjeblieft NIET roepen of proberen aan te lijnen maar bel haar baasjes en maak op afstand een foto van haar zodat ze kunnen zien waar ze precies is en of ze het is.

Amber is een kruising kleine herdersoort, ze is twee jaar oud en heeft een licht bruine vacht. Licht bruine ogen, wit plekje op de borst, witte pootjes en litteken/kaal plekje op hoofd zijn de verdere kenmerken van de hond.

Naam contactpersoon:
Rob van Holstein, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer:  0612866544

 

Tekst: Jordy Bruijnius

Foto's: Rob van Holstein en Stichting Waar is onze Angel (WIOA)

-advertenties-

-goede doel-