The Tubes FeeDe Amerikaanse shockrock band The Tubes bestaat al meer dan 40 jaar. Op 5 oktober komt de band met originele leden Fee Waybill, Roger Steen, Rick Anderson en Prairie Prince naar de Boerderij.

De optredens van The Tubes zorgden eind jaren zeventig voor veel ophef en de band werd een ware mediasensatie in Amerika. De band wordt bekend met hits als She’s a Beauty en White Punks on Dope. Frontman Fee Waybill schiet nog steeds van de ene vermomming in de andere. Waybill wordt bijgestaan door een ijzersterke formatie bestaande uit Roger Steen, Rick Anderson en Prairie Prince, die vanaf het begin bij de band zitten. The Tubes weten elke shockrock liefhebber keer op keer verbazen.

Voorprogramma

In het voorprogramma speelt de Nederlandse band 666 The Nightmare. De bizar uitgedoste muzikanten van deze 7-koppige band hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan hun eerste liefde: rockmuziek. Alsof Alice Cooper een verbond is aangegaan met Kiss waarbij Jimi Hendrix als gitaarleraar fungeerde en – jawel – ABBA de zangkoortjes voor haar rekening nam.

De voorverkoop loopt via www.ticketmaster.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van de Boerderij, bij het Stadstheater en alle Primera winkels in Nederland.

 

 

-advertenties-

-goede doel-