2016 09 17 PHOTO 00002635Zaterdag 17 september 2016 vierden de kinderen bij De Drie Ballonnen alweer het vierentwintigste jaarfeest van de kinderopvangorganisatie. Met als thema ‘superhelden’ kwamen de kinderen verkleed als superheld genieten van de feestelijkheden. De kinderafdeling van het LangeLand ziekenhuis werd dit jaar gesponsord.

Attracties zoals een trein waarmee de kinderen een rit hebben gemaakt door de wijk, een mini-draaimolen, een ijscokar met heerlijk ijs, een reuzenbellenblaas-madame, een ballonnen clown en diverse activiteiten waaronder oud Hollandsche spelletjes, schminken en nagels laten lakken en maskers knutselen, zorgden er ook dit jaar voor dat een fantastisch feest is geworden. “Het was mooi weer. Er was een grote opkomst waardoor het een heel gezellig feest is geworden!”, aldus Rita Groothuizen, adjunct-directeur van De Drie Ballonnen.

2016 09 17 PHOTO 00002637 2016 09 17 PHOTO 00002640

 

Inzamelactie voor kinderafdeling LangeLand
Voor het vierentwintigste jaar op rij koppelde de kinderopvangorganisatie een goed doel aan het Jaarfeest. Dit jaar de kinderafdeling van Het LangeLand Ziekenhuis. Met het zo aangenaam mogelijk maken van het verblijf in het ziekenhuis als doel. Daarom werd er voor de kinderafdeling een inname punt voor goed uitziend (en werkend) speelgoed gecreëerd. Er is behoorlijk veel speelgoed gedoneerd.

-advertenties-

-goede doel-