20160924 DSC 1155Kopersvereniging De Vogelhoek in Seghwaert is in 1983 opgericht en één van de oudste kopersverenigingen in Zoetermeer. Jaarlijks maken zij een groot feest van de Burendag, met veel activiteiten voor jong en oud.

Leden van de vereniging zijn de bewoners van de het bouwproject Segwaart SFA welke woningen staan op het Pauwenveld, Patrijzenveld, Postduivenveld en een gedeelte op de Velddreef te Zoetermeer. Met een groot springkussen/stormbaan, en vele spelen kon de jeugd punten verzamelen. Zo kon je o.a. blikwerpen, sjoelen op een reusachtige sjoelbak, stokken vangen etc. Er was altijd prijs!

20160924 DSC 1197 20160924 DSC 1359

 

Voor de kinderen en de ouders was er tussen de middag een broodje worst, soep en krentenbol en drinken. Dit werd door Jumbo Ruijter van het Meeuwenveld zoals elk jaar weer ter beschikking gesteld. Ook kon de dag plaatsvinden met sponsoring van het Oranjefonds/Burendag.

De buurtbewoners konden zo weer gezellig bijpraten, kennismaken met nieuwe bewoners of lekker van de zon en spelen genieten.

 

 

Foto's: Gerard van Warmerdam

 

-advertenties-

-goede doel-