25 9 2016 Remko Fotografie 61Zaterdag was het weer de Jazz Night in Zoetermeer. In drie zalen van Partycentrum Dekker genoten de bezoekers van topartiesten, zoals Jared Grant, Gare du Nord en Candy Dulfer. Zoetermeer Actief was erbij.

Na de opening door wethouder Robin Paalvast, begon het festival in de Just Notaris van de Bijlzaal met een spetterend optreden van Denise Jannah en de Windmill Bigband. Raquel Kurpershoek, de winnares van het Jazzconcours, mocht met haar band in de Schultenprintzaal het spits afbijten. In de VSB-zaal begon een half uurtje na de opening de band Electrophonics met hun optreden. Het publiek kon nu in drie zalen genieten van diverse artiesten.

IMG 7941  MG 4581 Kopie

 

Grote zaal

In de grote zaal trokken de optredens van Jared Grant en Gare du Nord veel publiek. Ook de andere artiesten zoals Soulful, het Fascinating Jazz Quarted en het Vera Marijt Trio hadden over belangstelling niet te klagen. Anke Angel Prevoo, die op het laatste moment moest invallen voor de wegens ziekte getroffen Simone Roerade (Mrs. Hips) vermaakte het publiek op humoristische wijze met haar ‘Boogiewoogie’- optreden. Gelijktijdig verzorgde Charllotte Karlsted een optreden in de kleine zaal.

Afterparty

Even na middernacht spoedde het publiek zich al snel naar de grote zaal voor de afterparty en het optreden van Candy Dulfer en haar band. Candy verraste het publiek door tijdens haar optreden al spelend de zaal in te lopen. Het was een geweldig festival met een leuke sfeer en het publiek heeft genoten van de kwaliteit en de diversiteit van de verschillende bands.

IMG 8054  MG 4534 Kopie  MG 4777 Kopie

 

Tekst: Ernst van Erkelens

Foto's: Sanne Jans, Remko en Ernst van Erkelens

 

 

-advertenties-

-goede doel-