SilverDome opent aanstaande zaterdag om 11.00 uur het winterseizoen. Voor jong en oud is er deze dag van alles te beleven, zoals clinics, verenigingsmarkt, kidsfun, speciale acties én gratis schaatsen.

Ook naast het ijs kunnen jong en oud zich vermaken. De Springkussens staan voor de deur, de ijsmachine staat klaar voor de leukste foto’s als echte ijsmeester en bij entree staan kramen van de verenigingen met alle informatie over wat zij te bieden hebben het komende winterseizoen. Ook zijn Sports Unlimited en Fysiotherapie SilverDome aanwezig voor informatie en advies. Natuurlijk is Rico aanwezig om iedereen van harte welkom te heten.

Gratis schaatsvoucher

Tijdens de opening is er voor het publiek de mogelijkheid om, tegen inlevering van de schaatsvoucher, gratis te schaatsen op het nieuwe ijs van onze 200 meter Oval-schaatsbaan. Op de ijshockeybaan zijn er de gehele dag clinics en demonstraties van de schaats-, kunstrijd(st)ers- en ijshockeyverenigingen. De gratis schaatsvoucher en alle informatie over het clinic & fun programma is te vinden op www.silverdome.nl

 

Silverdome kidsfun DX 7805

-advertenties-

-goede doel-