De politie heeft een kantoorpand ontruimd omdat er personen onwel waren geworden door een vreemde lucht. De werknemers in een pand aan de Louis Braillelaan in Rokkeveen voelden zich misselijk door een vreemde geur. Verschillende ambulances kwamen assisteren. In totaal zijn er 25 mensen nagekeken, waarvan één naar het ziekenhuis is vervoerd.

Maandagochtend 10 oktober was er een vreemde lucht in het pand aan de Braillelaan. De werknemers voelde zich onwel door de stank.

 

Braillelaan 1 Braillelaan 2
De werknemers staan buiten Ambulance gaat 25 mensen nakijken

 

Om kwart voor elf kregen de hulpdiensten een melding binnen dat een aantal personen in een kantoorpand zich niet lekker voelden. Terwijl de hulpdiensten onderweg waren, heeft het kantoorpersoneel het pand snel ontruimd. Toen er geen personen meer in het pand aanwezig waren, heeft de brandweer metingen verricht. Al snel bleek dat de vreemde lucht afkomstig was van dakwerkzaamheden naast een ventilatiekanaal en heeft de brandweer het pand geventileerd.

Het personeel van verschillende ambulances heeft 25 personen nagezien. Eén persoon is voor verdere controle naar een ziekenhuis vervoerd. De stank bleek uit een blik te komen en deze is afgevoerd.

 

Braillelaan 3 Braillelaan 4
Dé boosdoener De brandweer voert het blik af

 

Foto’s: Wolters, 112Haaglanden

-advertenties-

-goede doel-