MG 2355Het is weer herfst en bijna herfstvakantie! Tijd voor de najaarskermis. Van zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober is de kermis te vinden op het evenemententerrein naast SilverDome. Jong en oud kunnen genieten van leuke en spannende attracties. De kermis is dagelijks geopend van 13.00 tot 23.00 uur.

Op de kermis is er voor ieder wat wils. Voor waaghalzen is er de Parajump. Ook de botsauto’s en de Polyp zijn natuurlijk aan te bevelen. Voor kinderen zijn diverse attracties te bezoeken zoals de mini-cars en de draaimolen. Ook oefeningsspelen zijn op de kermis volop te vinden, waarbij pluche beesten, horloges en andere fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. Voor de zoetekauw is een suikerspin- en gebakkraam met heerlijke oliebollen. De hartige trek kan gestild worden bij de frietkraam.

Kortingen

De Najaarskermis biedt aantrekkelijke kortingen om het kermisbezoek nog voordeliger te maken. Zo zijn de zondagen een eurodag (tot 18:00 uur). Woensdag 19 oktober is het familiedag. 3 kaartjes halen en maar 2 betalen! Ook via Facebook maak je kans op een kermispakket ( vrijkaartjes voor alle attracties ).

Halloween

Vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober is het ’s avonds Halloween Fright Night met echte acteurs. Hou je van griezelen en gruwelen breng dan een bezoekje aan de kermis die avonden en laat je de-stuipen-op-het-lijf-jagen!

Meer informatie kunt u vinden op www.promotiezoetermeer.nl en www.zoetermeerbruis.nl

 

-advertenties-

-goede doel-