Grote SWKGroep TechniekdagIn de herfstvakantie organiseert Kern Kinderopvang Zoetermeer de Grote Techniekdag. Kinderen van alle leeftijden gaan op een ware ontdekkingstocht, geheel in het teken van techniek.

Ontdekken, uitvinden, toepassen, bouwen en creëren. De wereld kan niet zonder techniek. Uit onderzoek blijkt dat bij kinderen al jong wordt bepaald of zij interesse hebben in techniek of niet. “Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd in contact komen met techniek. Kern Kinderopvang Zoetermeer wil kinderen een unieke ervaring op het gebied van techniek meegeven en organiseert in de herfstvakantie de Grote SWKGroep Techniekdag. Deze dag wordt bij alle organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep georganiseerd. Kern Kinderopvang Zoetermeer is ook onderdeel van de SWKGroep”, aldus Kern.

Motor

De kinderen van Kern Kinderopvang Zoetermeer kunnen zich verheugen op allerlei leuke techniekactiviteiten op 17 en 18 oktober in de herfstvakantie. Hoe werkt de motor van een auto? Hoe repareer ik mijn fietsverlichting? Ook maken de kinderen verschillende gave dingen die allemaal met techniek te maken hebben. Een hovercraft maken, gel en tandpasta creëren, een vliegtuig bouwen en een lavalamp maken. En nog veel meer! Ook de jongere kinderen worden niet vergeten: zij gaan aan de slag met een knikkerbaan, bouwen met bamboe en maken een houten robot.

 

-advertenties-

-goede doel-