Nathan SchaumannOp zaterdag 12 november om 14.00 uur zullen drie jonge muzikale talenten op het podium van het CKC staan. Soroptimist International Club Zoetermeer zamelt met dit concert geld in voor het goede doel, dit jaar is o.a. gekozen voor een Sinterklaasactie, waardoor de Voedselbank Zoetermeer cadeaus kan kopen voor Zoetermeerse kinderen.


CaptureNathan Schaumann en Nikola Meeuwsen spelen elk op de vleugel een gevarieerd programma. De Zoetermeerse Anne-Rieke Mulder zal op de harp diverse stukken voor u ten gehore brengen. Anne-Rieke Mulder heeft inmiddels acht jaar les op de harp. Ze neemt deel aan het Talententraject van het CKC en treedt regelmatig op, zoals onlangs nog bij Klassiek op het Water. De 16-jarige Nathan Schaumann uit Wassenaar speelt viool en piano sinds zijn vijfde. Uiteindelijk won zijn enthousiasme voor de piano. Hij treedt regelmatig op in Nederland en daarbuiten. Dit jaar won hij het Steinway Piano Concours en mocht Nederland vertegenwoordigen in het internationale concours in Hamburg. Nikola Meeuwsen (14) is een van Nederlands opvallendste jonge pianotalenten. In 2012 won hij het Steinway Concours in Amsterdam, waar hij ook de publieksprijs in de wacht sleepte. In 2014 won hij de eerste prijs van het Koninklijk Concertgebouw Concours. Kortom, het belooft een bijzondere middag te worden.
Na afloop van het concert staan hapjes en drankjes klaar om met elkaar na te genieten. De high tea wordt verzorgd door de leden van de Soroptimist Club Zoetermeer e.o. Kaarten voor deze middag kosten € 26,- per kaart (incl. high tea hapjes, één drankje en ticketkosten) en kunt u bestellen via de website van het CKC en via benefietconcert.entranz.nl
Voor meer informatie over het concert kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-