Vrijdag 7 oktober vierde Bosch glaskunst hun 20 jarig bestaan. Burgemeester Aptroot was uitgenodigd om het glas te heffen op dit 20 jarig jubileum, samen met alle medewerkers en relaties. De burgemeester is natuurlijk al bedreven in het doorknippen van lintjes, maar voor deze gelegenheid mocht hij een grote glasplaat versplinteren om zo het jubileum te vieren!

Bosch Glaskunst begon 20 jaar geleden toen de broers Michel en Yoël van den Bosch vanuit huis startten met hun onderneming. "Wij maken van alles van glas, behalve ruiten", aldus Michel. Kunstobjecten worden veel gemaakt maar ook heel bijzondere grafmonumenten. Naast het 20-jarig jubileum van het bedrijf ontving Michel van den Bosch ook nog de hartelijke felicitaties van de burgemeester voor zijn verjaardag, hij werd die dag 45 jaar.

Tevens was er een bijzondere veiling van een kunstwerk waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Samenloop voor hoop 2017. Veilingmeester Ron Verhaak spoorde de mensen aan om vooral veel te bieden en het kunstwerk werd uiteindelijk voor het mooie bedrag van €525,- verkocht.

Video: Roy Wolters

-advertenties-

-goede doel-