ZmeerAllesMeer 3De RVOZ bracht vlak voor de grote vakantie een fotowedstrijd uit om Zoetermeer wereldberoemd te maken. Scouting John MCCormick mocht vandaag uit handen van burgemeester Aptroot de 1e prijs in ontvangst nemen voor hun inzending.

De scouts van John MCCormick kregen op hun eigen clubhuis bezoek van Burgemeester Charlie Aptroot. Zij mochten de eerste prijs ontvangen voor hun inzending bij de fotowedstrijd 'Zoetermeer - Alles meer.

 

 

RVOZ startte vlak voor de zomervakanties met deze fotoactie. Iedereen in en buiten Zoetermeer, lid of geen lid van de RVOZ, kon meedoen. De opdracht: ‘Maak tijdens je vakantie of stedentrip in Nederland of daarbuiten een foto met daarop duidelijk zichtbaar de woorden; ‘Zoetermeer – Alles meer’. Op welke manier maakte niet uit.

Verschillende mensen gaven gehoor aan deze oproep. Van professional fotograaf tot kiekjesdief. Het prijzenpakket dat samengesteld is door Zoetermeerse ondernemers, is onder andere een tegoedbon van 250 euro, knutselspullen, fruit en zelfs een vouwwagen om het kamperen aangenamer te maken. Edwin Albers mocht de prijs in ontvangst nemen. Burgemeester Aptroot zei bij de overhandiging: "Laten we trots zijn op onze stad, we zijn de op twee na grootste stad in onze provincie."

De leden van de RVOZ kijken met tevredenheid terug op deze eerste foto actie.

 

Lees ons eerder artikel over Zoetermeer alles meer

Dit is de winnende foto:

Groepsfoto Scouting JMC Zoetermeer wereld beroemd

-advertenties-

-goede doel-