Liefhebbers van de Zoetermeerse natuur kunnen zondag 23 oktober onder leiding van een gids meedoen aan de maandelijkse rondleiding in de natuurtuin. De wandeling begint om 14.00 uur bij het Westpunt in het Westerpark en duurt ongeveer een uur.

bosrank

Het wordt langzamerhand kouder en de natuurtuin maakt zich klaar voor de winter. De dagen worden korter en de bladeren verkleuren en vallen af. Dieren gaan in winterrust of winterslaap. Sommige vogels vertrekken naar het zuiden en andere vogels komen hierheen. Ze snoepen van de felgekleurde bessen op de tuin. Bij mooi weer bezoeken de laatste hommels, bijen en andere insecten de nog laatbloeiende bloemen.

Gratis

Natuurliefhebbers zijn welkom om mee te lopen. Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Groepen en andere belangstellenden kunnen ook op andere dagen een rondleiding aanvragen. Voor informatie en aanmelding voor een groepswandeling graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

-advertenties-

-goede doel-