Het Nederlands Thrillerfestival staat weer op punt van beginnen. Zondag 23 oktober om 12 uur gaan de deuren van het Stadstheater van Zoetermeer weer open voor het festival en staat het theater in het teken van het spannende boek.

Galgenveld

De eerste 250 bezoekers van het Thrillerfestival in Zoetermeer kunnen een gratis exemplaar bemachtigen van Galgenveld, het eerste deel van 'De Noordzeemoorden' van schrijfster Isa Maron. De actie begint om 12.15 uur in het Stadstheater en vanzelfsprekend geldt hier op=op. De schrijfster is aanwezig om het boek te voorzien van een handtekening.

Meer schrijvers

De Zweedse thrillerschrijver Håkan Nesser is zondag eregast tijdens het Nederlands Thrillerfestival. Hij signeert tussen 13 en 14 uur zijn nieuwste boek De levenden en de doden in Winsford en is één van de gasten tijdens de Thriller Talkshow van Oscar Kocken. Naast Nesser zijn Peter Römer (tafelheer), Simon de Waal, Eva Burgers, Chantal en Priscilla van Gastel en Ilse Ruijters te gast.

Kleine Zaal

De Kleine Zaal van het Stadstheater staat 's middags in het teken van YA Crime met Helen Vreeswijk, Cis Meijer, Mirjam Mous, Margje Woodrow, Jennefer Mellink, Eva Burgers en Marieke Nijkamp. Kleine bezoekertjes kunnen zich zondagmiddag laten schminken, of een spookje knutselen. De toegang is geheel gratis. Het festival duurt nog tot 30 oktober.


Voor meer informatie over het complete Thrillerfestival programma kijk op www.nederlandsthrillerfestival.nl 

 

-advertenties-

-goede doel-