Stadsboerderij De WeidemolenKinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen opent op zondag 23 oktober op een feestelijke manier haar nieuwe locatie Natuur BSO De Weidemolen in Oosterheem. Er worden van 13.00 tot 16.00 uur verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen. Wethouder Robin Paalvast zal om 14.00 uur de locatie officieel openen onder begeleiding van een professionele goochelaar.

Om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Robin Paalvast. Aansluitend op de officiële opening zijn er verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder optredens van goochelaar Jerry Mensing. Daarnaast zijn er o.a. een springkussen, suikerspinnen, schminkers, een knutseltafel en ballondieren.

Natuur BSO

De natuur BSO start meteen na de herfstvakantie en is een buitenschoolse opvanglocatie gericht op de natuur en zoveel mogelijk buiten zijn. De kinderen krijgen allemaal een eigen moestuin. Ze gaan bij het onderhouden van de tuintjes aan de slag met de verschillende seizoenen en leren verantwoordelijk te zijn voor hun eigen tuin, zodat dat wat ze zaaien, uiteindelijk geoogst kan worden. Verder gaan de kinderen kikkers vangen, paddenstoelen zoeken en hutten bouwen. Ze onderzoeken insecten en verzorgen de dieren van de stadsboerderij. Respect voor de natuur en educatieve waarde staat hierbij voorop.

 Informatie

De Natuur BSO is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die in bezit zijn van een zwemdiploma. Hier is bewust voor gekozen omdat het natuurpad aan het water grenst. Natuur BSO De Weidemolen biedt buitenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantieopvang aan.

Kinderen van de basisscholen Oostwijzer Orion en Oranjerie kunnen hier worden opgevangen. De locatie is gevestigd aan de Burg. Middelberglaan 2, 2721 DX in Zoetermeer. Vragen over de Natuur BSO of geïnteresseerd in een rondleiding? Neem dan contact op met de planning van De Drie Ballonnen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079-7600202.

 

 
 

-advertenties-

-goede doel-