Zoetermeer JD VisualJD Sports, de populaire internationale sport-retailer opent in 2017 een grote winkel van 267m2 in Stadshart Zoetermeer. Het pand krijgt een iconische uitstraling met een opvallende, dubbelhoge pui van 8 meter.

Deze internationale keten verkoopt een breed assortiment aan sneakers, sportkleding en accessoires van de grootste merken in dit segment. JD Sports begon in 1981 met één John David Sports winkel in het Engelse Bury. De Engelse modeketen is nu eigenaar van verschillende sport- en modemerken met ruim negenhonderd winkels verdeeld over Engeland, Ierland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Denemarken, Zweden en Maleisië. Naast het brede assortiment aan sneakers zijn er ook andere merken schoenen, accessoires en casual- en sportkleding verkrijgbaar. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD’. Wereldwijd is de winkel geliefd bij sporters en liefhebbers van casual sportswear en sneakers. De opening van de winkel staat gepland voor maart 2017 op een prominente plek aan de Promenade 2 in Stadshart Zoetermeer. Het pand heeft een winkeloppervlakte van 267m2 en krijgt een iconische uitstraling met een opvallende, dubbelhoge pui van 8 meter.

Upgrade Stadshart

Met de recente openingen en de verbouwing van onder meer de Westwaarts Passage wordt er een verder vervolg gegeven aan de Upgrade Stadshart. De gemeente Zoetermeer en Unibail-Rodamco zijn in december 2015 overeengekomen om gezamenlijk te investeren in het toekomstbestendig maken van het Stadshart. De winkelpanden worden vergroot en krijgen een hogere en opvallende pui. Ter verbetering van het horeca aanbod is er in de zomer van 2016 een paviljoen met groot terras geopend op het Burgemeester Wegstapelplein met daarin restaurant Eazie. Dit jaar werden ook de parkeergarages verbeterd en in 2017 gaat de gemeente aan de slag met bestrating, verlichting en toevoeging van straatmeubilair. Johan van Doorn, Shopping Center Manager van Stadshart Zoetermeer: ‘Dit jaar werd het winkelaanbod al uitgebreid met o.a Mango, Kiko, Only & Sons, Open32, Vingino en Tuunte . Met de komst van de internationale keten JD Sports bevestigen we opnieuw het succes van Stadshart Zoetermeer als aantrekkelijk shopping center voor nieuwe retailers.’

-advertenties-

-goede doel-