20161019 91868Afgelopen woensdag startte in het wijkgebouw aan het Morapad in Rokkeveen de nieuwe wijkvereniging Floriade. De Floriade gaat van dinsdag tot en met vrijdag activiteiten organiseren voor jong en oud, zoals de koffieochtend, computerles, dansavond en spelletjesmiddagen.

Miranda Roeleveld is de enthousiaste gastvrouw die iedereen hartelijk verwelkomt op het Morapad. De koffie ochtenden voor ouderen zijn al lange tijd een groot succes en hebben een vaste schare bezoekers die elkaar elke week treft. Maar daar komen vanaf nu veel activiteiten voor jong en oud bij! Tijdens de opening werd de nieuwe wijkvereniging verrast door Albert Heijn Rokkeveen: manager Eline Looijaard bracht een grote stapel koffiepakken mee, zodat er voorlopig volop genoten kan worden van een lekker bakje koffie!

20161019 91857 20161019 91827
Miranda is heel blij met de geschonken koffie! Ivo Schimmel (pr en website) en Miranda Roeleveld openen samen de nieuwe wijkvereniging

Miranda: “Het wordt een wijkvereniging voor jong en oud, waar iedereen uit de wijk zich kan aansluiten!” Met behulp van subsidie van de gemeente zijn de koffieochtenden de eerste maanden gratis, vanaf januari 2017 kunnen mensen zich officieel inschrijven bij de nieuwe wijkvereniging. Plannen zijn er genoeg, want naast alle vaste activiteiten organiseert de wijkvereniging ook leuke activiteiten voor kinderen, zoals bijvoorbeeld het sinterklaasfeest op woensdag 30 november. Jong en oud is welkom van 14 uur tot 16.00 uur, kosten zijn €5,- per persoon.

Op woensdagmiddag 14 december kunt u kerststukjes maken onder genot van warme chocolademelk en lekkere koekjes, kosten zijn €5,- per persoon. Voor de Sinterklaas en kerstactiviteiten kunt u zich aanmelden bij Miranda Roeleveld, tijdens de openingstijden van de wijkvereniging of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

-advertenties-

-goede doel-