logo zosamen130pxIn het kader van de Dag van de Mantelzorg worden Zoetermeerse mantelzorgers op zaterdag 19 november weer op een feestelijke manier bij elkaar gebracht. Met deze dag spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor het waardevolle werk dat haar mantelzorgers verrichten.

Onder het thema 'mantelzorg doe je samen!', zijn mantelzorgers uitgenodigd om tijdens een heerlijke High Tea in het koetshuis van restaurant de Sniep te genieten van een optreden van de Pauwergirls. De Pauwergirls zijn drie vrouwen die muziek verzorgen met een knipoog en een snufje theater. Wethouder Isabelle Vugs en beleidsmedewerker Hans Wesdijk zullen vanuit de gemeente aanwezig zijn.

 

Inschrijven

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail je naam, postcode, huisnummer en telefoonnummer. Je kunt je ook telefonisch aanmelden via 0800-0200401 of tijdens het inloopspreekuur in de bibliotheek op maandagen tussen 15.00 en 16.00 uur.

Zaterdag 19 november van 14.00 tot 17.00 uur in het koetshuis van restaurant en hotel de Sniep, Broekwegschouw 209-11 te Zoetermeer.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-