IMG 0653Tijdens het Nederlands thrillerfestival in Zoetermeer kunt u onder andere genieten van de muzikale thriller 'vermoorde 'onschuld'. Leerlingen van het Picasso Lyceum spelen deze spannende thriller die het publiek op het puntje van zijn stoel laat zitten.

Het verhaal gaat over een groep van vijf jongeren die in een oud schoolgebouw wonen. Op een avond nodigt een van de jongeren zijn goede vriend Bob uit voor het avondeten. Aan tafel ontstaat een discussie tussen Bob en de andere huisgenoten over racisme. De avond eindigt in een vechtpartij en Bob wordt in het heetst van de strijd vermoord. De jongeren waren het niet eens met de opvattingen van Bob. Dit brengt de groep jongeren op het gruwelijke idee om zoveel mogelijk extremisten met 'verkeerde' opvattingen uit te schakelen om de wereld te 'redden'. Ze nodigen ze een voor een uit om ze vervolgens te vermoorden. Hoe lang gaan ze hiermee door? Wanneer is het genoeg?

IMG 1848 IMG 8805

Vermoorde (on)schuld wordt gepresenteerd door leerlingen van het Picasso Lyceum i.s.m. Greg & Baud productions. Elf zeer getalenteerde spelers vertonen een voorstelling van hoog niveau. Tot het einde toe zit de toeschouwer op het puntje van zijn stoel. De voorstelling wordt extra spannend gemaakt door de indrukwekkende muzikale begeleiding van de schoolband van het Picasso Lyceum, Caspios, bestaande uit twaalf eveneens getalenteerde bandleden.

Kaarten bestellen
Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u met eigen ogen deze spannende thriller ervaren?
Bestel dan snel uw kaarten á € 7,50 via www.picasso-lyceum.nl

Speeldata
Donderdag 27 oktober om 20.00 uur
Vrijdag 28 oktober om 20.00 uur
Zaterdag 29 oktober om 20.00 uur

Hier treft u een sneak preview van 'vermoorde (on) schuld.

Meer informatie over het Nederlands Thrillerfestival vindt u op www.nederlandsthrillerfestival.nl

Vermoorde on schuld

 

Tekst: Claudia Smit

Foto's: Saskia de West

-advertenties-

-goede doel-